Da er vi igang…

Snøen har lavet ned over store deler av Europa, og det er bra. Vi var nettopp i Trondheim og hadde foredrag og kurs for Byaasen Skiklubb. Fantastisk flott gjeng som tok seg tid til å lytte til oss. På veien oppover var jeg i kontakt med folk i Tyskland og Østerrike og

og også der lavet det ned. Jeg håper det fortsetter og at det blir mange skirelaterte pakker under juletreeet. Vi tjener alle på at det selges mye skiutstyr i samtlige skiland og at skiinteressen økes

Testing av ski. Er du klar?

For dere som vurderer å dra frem skiene – husk å bruke litt ekstra tid på å gjøre de ren for klister, hundemøkk og småstein – da blir skiopplevelsen så mye bedre. Om dere ikke vet helt hvordan kan dere sjekke ut noen av smøretipsene som jeg har lagt ut på denne siden.

Skipreppen handler, for de fleste, om å sørge for at skiopplevelsen blir god. Lykke til. Er det noen spørsmål der ute så kan dere skrive noen linjer, så skal jeg prøve å svare så best jeg kan.

Lykke til.

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s