Takk

Hei igjen,

Siden 11 November har de fleste smørerne knapt nok vært hjemme. De fleste er nå på vei over til Canada hvor de blir til 18 Desember. I denne perioden vil da mange kun ha vært hjemme totalt 5 dager før det blir en velfortjent juleferie på 10 dager. Så braker Tour de Ski løs.

Vi er vel som folk flest, så på vegne av alle i smøreteamet – takk til alle dere der hjemme som er så tålmodige med oss og lar oss jobbe med det vi trives best med. Uten dere hadde det vært umulig å få dette til å gå rundt –  jeg vet at det er dere som betaler den største prisen for all vår reiseaktivitet.

Det har vært en god start, men det er en lang og viktig sesong som venter. Det er til tider ikke lett i disse jule- og nyttårs-tider og alltid ha 100% fokus på ski, feste og gli, når man vet at de man er glad i sitter hjemme.

Jeg skal ikke til Canada. For første gang siden jeg flyttet tilbake til Norge blir det jul på Slattum. Det er godt å være hjemme med familien. Da min datter var yngre kalte hun meg bare for en «reisenisse» – sikkert inspirert av Jul i Blåfjell.  Jeg var kun borte i kort tid på denne ruden, men det var lenge nok til at vår 1-års gamle gutt lærte seg ordentlig å gå, samt å si noen ord. Ironisk nok er de ordene han kan best «ha det.»

Da er det bare å lade opp til Tour de Ski. Jeg håper skiføret virkelig kommer til Oslo mens jeg er hjemme slik at jeg kan ta noen flotte rolige turer med familien.

Idag er det smørekurs med BDO, imorgen 2 smørekurs med Aker. Interessen for smørefaget er stor om dagen.

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s