Smørekurs

 title=

Det har vært travle dager med mange smørekurs. Jeg har hatt for BDO sine kunder, et teoretisk og et praktisk kurs for Aker Solutions, og i går for Bull Ski og Kajakk. Interessen for skismøring er utrolig stor om dagen. Jeg håper inderlig at det kommer en del snø frem mot jul slik at alle får praktisert sine kunnskaper. Husk at skal man bli en god skismører så må man øve. Lykke til med skisesongen og juleforberedelsene. Og til slutt – det handler om å smøre gode ski for å få gode skiopplevelser. For mer tips og råd gå til knutnystad.com

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s