Beitostølen

Helgen ble en fin treningsøkt for smørelaget. Vi fikk jobbet gjennom våre rutiner og føler at vi er klare til å levere gode resultater utover vinteren. Det er ikke sikkert at vi lykkes med å alltid ha best ski, men vi skal iallefall logge mange km og svette mye med høy puls i jakten på de optimale skiene.

Bilde

Lørdag var egentlig den beste dagen for oss – hvorfor det sier du? Jo for da endret været seg midt i konkurransen. Vi er ikke gode nok på brå endringer da vi er et meget stort apparat som er i sving, og enhver mulighet til å øve på slik situasjoner er viktig. Alle skjønte at klister IKKE var rett når snøen lavet ned. Det er viktig at samtlige deltakere i hele NSF apparatet, og da spessielt smørerne og løperne har en plan B om været skulle endres dramatisk. Det er smørernes ansvar å levere selv om det er vanskelig!

Bilde

En ting kan jeg iallefall si – jeg er superstolt over smørerne og er oppriktig glad for at jeg for lov til å jobbe sammen med denne gjengen. De er selvmotiverte, nøyaktige, nysgjerrige og pliktoppfyllende. Det er ikke vanskelig å svare på spørsmål om dårlige ski når man har en slik gjeng i bua som begynner på jobb mange timer før det blir lyst og går hjem lenge etter at det er blitt mørkt.

Bilde

Neste stopp er Gällivare og Kuusamo – vi gleder oss til at verdenscupen starter. jeg håper vi kan levere resultat som gjør dere stolte av oss – vi er iallefall meget stolte over å få lov til å jobbe for våre fantastiske utøvere!

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s