Gällivare – første løp er ferdig.

Det ble en super dag med norske øyne oppe i det «kalde» mørke nord. Marit og Martin tok to viktige seire for oss. Når Therese, Sjur og Petter også leverer varene så blir det god steming i bua!

Været var en liten utfordring for alle, men heldigvis var det skøyting. Det er nok ingen tvil om at enkelte dro store fordeler av været, men det er lov å være heldig med været.

Bilde

Løypen her oppe er ikke enkelt å teste i. Oppvarmingssporet og testområdet er desverre ikke egnet til å teste i, men heldigvis fant vi oss en bakke der vi kunne kjøre våre serier. Meg god hjelp fra trenerne ble vi ferdig akkurat i tide. Vi rakk også med et nødskrik å kjøre omtesting mellom dame- og herre-løpet.

Bilde

Gutta i smørebua imponerer med arbeidsinnsatsen. Det er en utrolig jobb som legges ned. Jeg mener at i dette løpet lykkes vi bra med produkter, metodikker, strukturer og manuell struktur, MEN det kan hende vi kan gjøre enda litt mer med utvelgelsen av løperskiene. Utfordringen er å rekke alt. Det viktigste når det går bra er fortsatt å være ærlig å lete etter forbedringsområder, samt akseptere at ikke alle løperne har like gode ski selv om vi dominerer resultatlistene. Her er det bare å se fremover, samt se muligheter.

En stor takk til utøverne for utrolige prestasjoner, til bua for en fantastisk jobb og til alle trenerne og de andre i støtteapparatet som hjalp oss med å få alt til å fungere.

Bilde

Imorgen er det stafett med vær rundt null og snøvær – det blir sikkert ikke lett, men vi tar utfordringen.

 

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s