Ski 2014 Spåtind

Da er det nesten jul igjen. Ski2014 er et samarbeidsprosjekt mellom langrenn, skiskyting og kombinert. Prosjektet er i regi av Olympiatoppen. Målet for prosjektet er å ha best ski i Sochi. For å klare dette er vi nødt til å finne plasser hvor vi kan finne relevante testforhold. Valget denne runden ble Spåtind.

Bilde

De nye eierne av plassen, Maj Elin Storeide og Fredrik Lööf, tok godt vare på oss. Det eneste irriterende er vel at mannen i huset er jo svensk idrettsstjerne med edelt metall i samlingen.

Bilde

Heldigvis vartet de opp med supre forhold for oss, slik at vi kanskje kan slå svenskene i Sochi-OL.

Forholdene der oppe var forbausende bra, og meget relevante til Sochi med tanke på den tørre snøen. Det var usedvanlig lav snøfuktighet, noe man også finner i Sochi. Det eneste som manglet var den sterke varme solen, men man kan jo ikke få alt.

Bilde

Det ble testet mye – og selvsagt så er det nå engang slik at jo mer man tester jo mer lærer man. Forhåpentligvis er dette noe som kan gi oss en fordel i årene som kommer.

 

Bilde

For de som bare har lyst til å ta seg en ordentlig skiferie så har Spåtind mye å tilby. Pefekte løyper og flotte omgivelser. Har du dårlig samvittighet etter alle 7 sorter julebakst og ribbe – ja her er det muligheter for alle til å gjøre noe med det.

 

Bilde

Bilde

Bilde

Da er neste runde Tour de Ski, men først er det julefeiring. God Jul alle sammen!

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s