La Clusaz

Helgen i Frankrike ble en flott opplevelse for laget. Vi fikk testet på stort sett alt av mulige vinterforhold. Festesmøringen var en utfordring, men vi hadde hele tiden alternativ klare på tørrt, klister og rubb. Festeteamet gjorde en fantastisk jobb.

image

Det som var meget bra var at vi fikk kjørt flere glitester og løperskitester på bla manuelt og rubbski etter løpene. Dette er meget viktige erfaringer som vi kan ta med oss videre. Det er utrolig flott å jobbe sammen i et team som hele tiden tenker fremover, og som er villige til å brette opp armene å kjøre på med «fremtidstester» selv etter en lang og hektisk løpsdag. Det var det ingen andre landslag som gjorde.

image

image

Neste stopp for oss er NM, før vi begynner logistikkutfordringen og reise til Sochi og prøve-OL.

Det er godt å være hjemme noen dager. Siden romjulen har det vært mye aktivitet og har knapt nok vært innom hjemme – og mer reising blir det – mye mer. En stor takk igjen til alle dere hjemmesittere som lar oss drive på med denne jobben.

image

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s