Det er mulig…

Det er mange som desverre ikke får anledning til å oppleve sensesongens magi med strålende sol fra skyfri himmel og gnistrende føre. Unnskyldningene er mange – kan ikke smøre, gidder ikke å smøre, har små barn, må kjøre. Men det finnes enkle løsninger.

image

Idag trakk jeg minstemann fra der vi bor til løypa med vår Nordic Cab. Der satt han som en konge – god og varm og med flott utsikt. Da vi ankom løypa byttet jeg ut hjul med ski. Skiene jeg selv brukte var smørefrie Atomic Skintech. Det ble en super tur med godt feste, god gli, strålende vær – og det uten bruk av bil eller smørning – og best av alt minstemann koste seg.

Moralen er – gjør ting enkelt og kom dere ut på ski med familie og venner. Snart er sesongen over. God påske!

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Det er mulig…

  1. Pølsa sier:

    nice!!!!

  2. knystad sier:

    Yup..det er mulig….men jeg tar ikke med meg jobben hjem 😉 Til tross for at det er enkelt er det mange som synes det er enda enklere å være hjemme med sine gode unnskyldninger. Enig at det er lett – men det er for de folka som allerede er ute og nyter drømmeværet. Takk for skryt – vi prøver – og enkelte ganger lykkes vi. Kos deg i Påsken og lykke til videre. Håper det blir like enkelt fremover og at flere kommer seg ut og skjønner hvor lett det er 😉

  3. Smøresjef med smørefrie ski? 🙂 Ingen unnskyldning for vanskelig føre denne påsken i hvert fall. Det snakkes om tidenes påske både vær- og føremessig i hele Sør-Norge, og LF6+VR40 har neppe hatt bredere sammenhengende geografisk dekning så mange dager på rad.

    Benytter samtidig sjansen til å takke for fantastiske resultater fra landslaget, topp underholdning og en morsom blogg, vi gleder oss allerede til neste sesong!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s