Kollen

Det ble en fantastisk helg i Holmenkollen.  I Norge er vi bortskjemte med et fantastisk publikum som stiller opp for norske og utenlandske løpere med jubelbrus etter jubelbrus.

image

Løperne vartet opp med utrolige prestasjoner. Therese sitt 30km-løp var helt utrolig. Hun var i en klasse for seg selv – rett og slett magisk. Selv uten Marit leverte damene flotte resultat – OG det var spennende. Noen skiftet ski, andre ikke – grupper ble splittet og tatt igjen.

På lørdag var det 50 km i særdeles tunge forhold. På grunn av kombinert og litt dårlig planlegging fra de i styre og stell, ble det dårlig tid til testing for løperne, samt at vi ikke kunne teste produkter så nært start som ønskelig, men det var likt for alle lag.

Det var mange norske i tetgruppen hele veien. Det minner om et lag med selvtillit. Mange harde kamper skulle utkjempes – noen gikk for seier, andre for total WC, noen for å kvalifisere seg til siste rennhelg i Sverige og andre – ja de koste seg blant heiaropene med svette i øynene og melkesyre opp til halsen.

På slutten av dagen var det mange grunner til å være stolte. Laginnsatsen var rå, det ble spenning i totalcupen, og vi hadde 2 som kjempet om pallplass – hvorav Martin ble nummer 2. Legkov var ganske enkelt et nummer for stor den dagen.

Flott å se at det norske laget jobbet som et lag – Tord Asle måtte gå fort for å komme til Falun – men han ofret seg og jobbet for Petter gang på gang – RESPEKT!!

Det blir en spennende avsluttning, selv uten Kollenbrølet.

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s