En hektisk helg er over

Da var 3 dager med SkiExpo over. For oss i NSF langrenn var dette en flott opplevelse!

Fra fredag ettermiddag til søndag var det en jevn strøm av folk som ville se den nye smørebussen, samt få noen gode råd og tips før den første vintersnøen.

20131101_184930Mange lurte på om dette var virkelig DEN smørebussen som vi kom til å bruke, andre lurte på om hvordan vi klarte å kjøre en så lang, brei og høy henger på veien, mens andre igjen vandret rundt og ikke forstod de var inne i «smørebua» til NSF.

Det var iallefall flott å se og oppleve gjennom disse 3 dagene at interessen for langrenn og vintersport er generelt meget høy. Dette lover meget bra!

Personlig så stilte jeg til start på messen UTEN stemme. Jeg hadde hatt smørekurs på onsdagen og kunne ikke snakke. Å ta stemmen fra en Nordlending er som å ta våpen bort fra en soldat. Det gikk forsåvidt bra, men å være på messe hes og uten stemme er ikke å anbefale når man skal gi kurs og svare på haugevis av spørsmål. Det gikk på et vis.

For oss i NSF er det viktig å dele på kunnskap samt være synlig blant folk flest når det byr seg en mulighet. Det er ikke ofte at vi stiller opp og er tilgjengelig for alle.

wpid-2012-11-04-15.32.22.jpgSki- og utstyrs-markedet er blitt så stort at mange er, for å si det mildt, forvirret i jungelen av tilgjengelige produkter. Besøkende ble lettet over å få enkle tips og råd om hvordan skituren kan bli en bedre opplevelse, uten at bankkonto og pengebok må skrapes, eller at mange timer må legges ned i smøreboden.

Til alle dere som stoppet innom – takk for at dere kom på besøk. Jeg håper at dere kan gi noe av det dere lærte videre til andre som trener litt påfyll av kunnskap. Husk å gjør det enkelt og nyt skiturene.

Her er linken til tipsene som jeg postet før helgen.

Lykke til!

 

 

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s