Jobbing på veien

Det er ikke alltid like lett å få tid til alt når man er ute å reiser. De fleste plasser vi reiser til ligger i små dalsøkk med elendig internett, skyhøye roamingpriser og dårlige mobilforhold.

I andre etasje av bussen har jeg mitt «kontor».  Som regel har arrangøren WiFi, men det er like upålitelig som snø i Norge i år. Man bruker mer tid på å prøve å koble seg på enn å jobbe.

20140110_084219

Ute på verandaen står en liten sak. Det er vår nye parabol som heter SNIPE. Og den fungerer utrolig bra. Midt i svarteste skauen i Nove Mesto i helga kunne jeg følge med på Norsk TV. Systemet er genialt – bare å sette opp antennen, koble til Tunerboksen, koble den til TV. Til slutt er det bare å trykke på den satelitten man trenger, og vips så snurrer antennen autmatisk rundt og finner rett signal og VIASAT-boksen spytter ut norsk TV. Bra å ha mellom slagene – OG utrolig viktig for å få live oppdatering fra selve løpene. Det er enklere å observere hvordan skiene fungerer for våre utøvere – ja samt god pauseaktivitet når internett ikke er tilgjengelig!

20140110_090437

Kontoret er ikke allverden, men det funker. Hva mer trenger man? På «kontoret» har jeg TV, PC, radio, samband, printer, mobiltelefon, kjøleskap, mikro, kaffemaskin og ikke minst tonnevis av sure sko og treningstøy – kan knapt bli bedre. Nevnte jeg åpen kontorlandskap? Kontoret fungerer også som skiftebod, møterom, spisesal, masasjerom osv osv.

20140110_134525

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s