Et lite tips

Testing er noe vi må gjøre om det er sol, regn, tåke, snø, vind, sludd – eller en kombinasjon av flere værtyper. Gode ski kreves på alle fører. Her er et lite tips som har fungert bra for oss som trenger å skrive ned resultater når vi er ute i felten. Som alle andre så sliter/slet vi med å ta notater ute i regn og snø. Våre små testbøker gikk fort i oppløsning.

felixOL

Løsningen var enkel. Vi sendte vår gode venn Jan M til Asker Print og ba om litt hjelp. De printet vårt testhefte på vannfast papir, kuttet og bandt inn. Et lite raskt innkjøp av penn som tåler vann og vips så hadde vi en perfekt løsning som fungerer under alle forhold. Lykke til med sesongen.

011

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s