PyeongChang Oppdatering

Da er vi igang med testingen. Da vi kom var det haugevis med plussgrader, skitten snø og det bøttet ned med regn. Nå har vi hatt -14, vind og snøvær. Det skifter fort her i øst.

image

Det er kun en ting som er konstant – og det er vind fra alle kanter. Blir det slik under OL blir det vanskelig å stikke fra i front. Her kommer det sterke vindkuler som sikkert kan resultere i flere sekunders tap på noen få meter.

image

Løypenettet er kun på golfbanen. Det er lite med skog – med andre ord – vinden kan absolutt bli en faktor i kampen om medaljene.

image

Per idag er det kun kombinertløypa på 2.5km som er klar. Utifra løypekart og terreng tror jeg fort at den røde klassiskløypa kan bli en stakeløype, MEN mye kan endre seg når de blir ferdig med resten av løypenettet. Det er spesielt den røde klassikløypa som har noen veldig lette parti.

image

image

I går var det sol og kaldt – idag noe mildere og snøvær. På grunn av vinden blåser det meste bort, men utpå kvelden når vinden stilnet la det seg noen centimer med lett snø. En ting er sikkert – i Koreas eneste langrennsløype er det mye vær som sikkert kan by på noen utfordringer for oss under OL – den tid den sorg.

image

image

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s