Val di Fiemme

Vi har hatt folk i Val di Fiemme ved flere anledninger for å teste forholdene. Så langt har vi fått brynt oss på mange forskjellige typer vær. Første test var under Tour de Ski. Andre test var samme tid som verdenscupen i Sochi. Tredje testperiode foregår i disse dager. Vi har egen slipemaskin tilstede, der vi ser om vi klarer å finne nye strukturer som kan slå de strukturene som vi har på skiene per idag. SKI2014 prosjektet til Olympiatoppen er i Val di Fiemme med testere nå, akkurat som de var i forkant av Skiskytter-VM i Nove Mesto.

mbflagg2

Jeg drar nedover den 18. Planen var at jeg skulle nedover den 13. men siden jeg har knapt nok vært hjemme siden jul fant jeg ut at det var en god investering å være hjemme med min familie i noen ekstra dager, spesielt siden jeg kom hjem fra 12 dager i Sochi den 10.

Hva er målet til smøreteamet? Det er å tilrettelegge for gode resultater ved å yte vårt absolutt beste. Smøreteamet kan ikke garantere for gull, heder og ære, men vi skal iallefall legge vår sjel i arbeidet døgnet rundt – og ja – ta skylden om det går til helvete. Klarer vi å være nysgjerrig, samarbeidsvillig, offensiv, positiv og profesjonell under hele mesterskapet – ja da kan man ikke forlange mer. Vi får tape og vinne som et lag. De norske utøverne er fantastiske mennesker som jeg unner gode resultater. Jeg håper inderlig at de alle treffer med formen og unngår sykdom – da blir det lett å være norsk smører.

Forrige VM gikk det slik – det blir nok vanskelig å kopiere, men man kan alltid drømme og håpe.

medaljer

Utfordringen med å gjøre det bra i et mesterskap er at listen blir liggende der til neste mesterskap. MEN vi tar utfordringen. Det er ikke innsatsen det skal stå på. I forrige VM VAR vi kanskje beste smørelag. Vi er ikke det nå, MEN vi kan BLI det om vi gir gass og jobber som et lag.

Iløpet av VM skal jeg forsøke å holde dere oppdaterte daglig. Kos dere i sofakroken.

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s