«Russebuss»

I Davos hadde endelig det russiske laget fått med seg smørebussen. Den var ferdig en stund siden, men det tok sin tid å få den registrert i Moskva. Farkosten var flott – kult design! Lett å se hvem som kommer rullende langs veien.

20131213_082952Det russiske smørelaget er stort. De har 19 personer som jobber i teamet. Inne var det nokså trangt, da de hadde presset inn 14 smørestasjoner. Stasjonene var små, men de hadde fått det nokså funksjonabelt med godt lys og avtrekk. Det er kult at også våre venner fra øst tar HMS på alvor.

20131213_082926

Doningen er laget av samme firma som produserte vår – SKAB Sverige.

20131215_075508

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s