I disse juletider….

…er det på sin plass og ønske alle en riktig god jul! Om noen dager braker det løs igjen med Tour de Ski i Oberhof. Ryktene har det til at vi kan boltre oss på 2.1km kunstsnø – alt i underholdningens navn 😉 Det blir spennende om vi klarer å dra seieren hjem i år – vi har jo aldri vunnet!

Da jeg tydeligvis ikke har vært snill gutt i år – dog det er et par timer til julenissen kommer – så har mitt juleønske ikke blitt oppfylt. Kanskje vi må tørre å tenke nytt i 2014 og fremover for å sikre gode skiforhold?

HVORDAN – kan du lese her.

Og til slutt – ja jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått sendt ut julekort, sendt julehilsinger, baket pepperkakehus osv. Beklager til alle dere som jeg har ringt, terrorisert og besøkt i dagene før jul for å få alle detaljer på plass før Tour de Ski – jeg lover dere at i fremtiden blir det ikke noe bedre 😉 Takk for hjelpen alle mann (og kvinner)! Husk at jeg jobber for DERES landslag – her må vi alle bidra skal vi lykkes.

God jul!

 

Om knystad

Smøresjef for Norges Skiforbund
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s